fbpx

VRIENDEN500

[vc_row padding=”0″][vc_column width=”1/2″][mk_image src=”http://owap.dj/wp-content/uploads/2016/01/duiveltje1.gif” crop=”false”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Voor onze trouwste fans en allerbeste vrienden is er de exclusieve Vrienden500 club.

Wij worden op het Confetti Centrum ofwel de Meubel Stukken HQ regelmatig overstelpt met dwingende telefoontjes, wanhopige smeekbedes en hysterische jankpartijen voor kaarten van onze feesten die al lang en breed zijn uitverkocht. Helaas kunnen we dan echt niets meer betekenen voor deze kaartlozen.

Daarom bieden we voor onze steevaste schare Feestbeesten, die onmisbaar zijn voor de feestvreugde op de dansvloer lidmaatschap van de Vrienden500 club aan. Door lid te worden van de V500 club verzeker je jezelf van toegang tot de mooiste Meubel Stukken evenementen. Het Oud Hollandsch Acid Feest, Valtifest, O.W.A.P. en Manifesto vallen binnen het abonnement. Zo vis je dus nooit meer achter het net!

Daarnaast krijg je als eerste de gelegenheid om kaarten te kopen voor alle andere evenementen die wij organiseren, zoals tijdens ADE of Speedfreax, Kikkenstein, Ship Happens en Brand In Mokum.

Als klapper op de vuurpijl is er op alle evenementen altijd een speciale gasten/Vrienden500 ingang alwaar je wordt ontvangen door onze lieftallige hostess Indiana met een gratis welkomstdrankje.

De verkoop van de Vrienden500 lidmaatschappen begint begin januari. Bestaande leden hebben voorrang en krijgen korting wanneer ze hun lidmaatschap verlengen. Sta je op de Meubel Stukken mailinglijst, dan ontvang je tijdig een email wanneer de lidmaatschappen voor het nieuwe jaar in de verkoop gaan. Er zijn maar een beperkt aantal (500) lidmaatschappen per jaar beschikbaar, dus wees er op tijd bij en meld je hier voor onze mailinglijst aan!

PROOST![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]